Dorna Accesibilă!

 

Petru Ariciuc Asociația Club Sportiv Caiac Smile

2.3% Complete
805 RON
Sumă strânsă
35,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

”Viața este un munte de probleme rezolvabile și mă bucur de asta! – James Dyson ” 
Ariciuc Petru  -  salvator montan, ghid de turism, monitor de schi, pasionat de rafting, caiac, escaladă
Pasionat de natură ... de când mă știu. Salvamontist de peste un sfert de secol. 
Toată viața am visat să fiu ceea ce sunt acum! Nu mi-a fost frică niciodată să ies din tipare! Nu mi-a fost niciodată frică de eșec!
Acolo unde nu există, generez lucruri, evenimente ce ies din tiparul societății: de exemplu proiectul DORNA ACCESIBILĂ! Proiect dedicat persoanelor cu dizabilități. Aceste persoane pot să aibă acces pe trasee montane, pe pârtii de schi, tiroliene, etc. 
Proiectul demarat de Ionuț Stancovici  - Asociatia”Caiac Smile” - ”Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze” reprezintă un început pentru întreaga Românie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Să accesibilizăm sporturile în România pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii din centrele de plasament și mediile defavorizate.

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ - SCHI - ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din ROMÂNIA, instruirea a cel puţin 1oo persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
14 Nov 2021
14 Nov 2021

Anonymous

300 RON
13 Nov 2021

Anonymous

100 RON
10 Nov 2021
10 Nov 2021
10 Nov 2021
Haideți să facem o schimbare!
09 Nov 2021
Petru Ariciuc : Asociația Club Sportiv Caiac Smile
Dorna Accesibilă!