Zâmbete pe Schiuri!

 

Munte Mic Extrem Asociația Club Sportiv Caiac Smile

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Povestea evenimentului “ Zâmbete pe schiuri” s-a născut din dorința de a ajuta la integrarea în societate a copiilor cu nevoi speciale și de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecție a celor abandonați. Cu mult noroc, cu voluntari ce au același scop, cu ajutorul Sponsorilor si Susținătorilor am reușit sa facem doua ediții pline de zâmbete. Cu o echipa mai mare dorim sa aducem mail multe zâmbete pe fetele copiilor.
Datorită proiectului “Și oamenii cu dizabilități își doresc să schiezene” ne-am întâlnit cu cei de la Caiac Smile. Și descoperind că scopul nostru este același am decis ca în această iarnă să oferim aceeași șansă și adulților cu suflet de copil.
Această acțiune va prinde contur cu ajutorul scaunelor special concepute pentru persoanele cu dizabilități, avem încredere că acestea le vor oferi siguranța de care au nevoie pentru a zâmbi pe schiuri alături de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Să accesibilizăm sporturile în România pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii din centrele de plasament și mediile defavorizate.

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ - SCHI - ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din ROMÂNIA, instruirea a cel puţin 1oo persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Munte Mic Extrem : Asociația Club Sportiv Caiac Smile
Zâmbete pe Schiuri!