Iubitorii Sporturilor!

 

Pârtia Teleschi Feleacu Asociația Club Sportiv Caiac Smile

4.7% Complete
470 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pârtia Teleschi Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului lângă turnul de televiziune. Este un loc idilic, de unde se poate admira o panoramă unică a oraşului, animată pe parcursul zilei, cât si pe cel al nopţii.

Împreună cu cei de la Caiac Smile  care susțin proiectul  "Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze" anul acesta dorim să facem un pas important pentru noi și pentru oamenii noștri speciali care își doresc și ei să schieze. Pentru noi, monitorii, este o adevărată provocare învățând o dată cu ei cum e să te bucuri de zăpada într-un scaun special conceput pentru ei.

Dorim ca pe pârtia noastră să punem la dispoziție un scaun dedicat lor pe care sa poată să-l folosească fără rețineri. Noi știm cum e să aluneci pe zăpada și să zâmbești, vrem ca și ei să simtă bucuria noastră.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Să accesibilizăm sporturile în România pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii din centrele de plasament și mediile defavorizate.

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ - SCHI - ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din ROMÂNIA, instruirea a cel puţin 1oo persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
16 Jan 2022

Anonymous

150 RON
01 Dec 2021
30 Nov 2021
30 Nov 2021
Pârtia Teleschi Feleacu : Asociația Club Sportiv Caiac Smile
Iubitorii Sporturilor!