ANA Ski & Snowboard School

 

ANA Ski & Snowboard School Asociația Club Sportiv Caiac Smile

0.57142857142857% Complete
200 RON
Sumă strânsă
35,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"Școala de Schi & Snowboard Ana” are peste 120 de instructori calificați în schi și snowboard, membri ai  ‘Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani” pregătiți oricând să îți fie alături pe pârtie și să îți împărtășească din experiența lor.
Ca urmare a numărului impresionant de instructori, școala noastră este un simbol pe pârtiile din Poiana Brașov si nu numai.  “Ana Ski & Snowboard School” investește continuu în pregătirea personalului pentru a oferi servicii complexe la cel mai inalt nivel si deplina siguranta.
În luna martie am avut privilegiul de a răspunde unei provocări susținută de Asociația Caiac SMile care vine in sprijinul persoanelor cu dizabilități, oferindu-le bucuria de a schia, învățand alături de ei, că totul este posibil și că o dizabilitate nu te poate opri din a te bucura de zăpadă! 
”Ana Ski & Snowboard School”  va fi mereu alaturi oamenilor minunați, mai putin norocosi, care își doresc la fel de mult ca noi să schieze și să fie pe pârtii!
Acum, acest lucru este o realitate prin  proiectul: “ Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze ”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Să accesibilizăm sporturile în România pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii din centrele de plasament și mediile defavorizate.

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ - SCHI - ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din ROMÂNIA, instruirea a cel puţin 1oo persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

2 Donații

Salutare, va stau la dispoziție in cazul in care aveți nevoie de o mâna de ajutor. In Breckenridge era cel mai mare centru pentru persoanele cu nevoi speciale din America de Nord la acea vreme am avut parte de astfel de experiența.
18 Nov 2021

Anonymous

50 RON
18 Nov 2021
ANA Ski & Snowboard School : Asociația Club Sportiv Caiac Smile
ANA Ski & Snowboard School