Susțin campania Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze.

 

Andreea Lichi Asociația Club Sportiv Caiac Smile

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bun găsit tuturor! ?

Numele meu este Lichi Andreea, am 21 de ani și studiez psihologia. Sunt un om pasionat de cunoaștere, îmi place să scriu și iubesc să empatizez cu cei din jur, să-i ascult și, ori de câte ori pot, să le fiu sprijin. Sunt autoarea cărții “Suflet de porțelan” și model în evenimentul Atipic Beauty. De asemenea, mă implic în diverse proiecte și activități de voluntariat ce au ca scop sprijinirea persoanelor vulnerabile. Este extraordinară emoția pe care o simți atunci când știi că ai făcut un bine, că nu trăiești doar pentru a consuma. 


De aproape 8 ani, din cauza unui accident rutier, mă deplasez cu ajutorul unui fotoliu rulant. Nu mi-a fost ușor să mă adaptez noii vieți și să mă reinventez, dar în final am reușit. Din tot ce am trăit, am înțeles că viața nu se oprește după un moment ce ne-a cutremurat existența, ci continuă independent de noi, însă noi alegem dacă merge odată cu ea sau rămânem pe loc. Noi alegem dacă privim viața prin ochii bucuriei sau doar ai tristeții. Viața chiar e frumoasă, iar dacă am primit-o în dar, atâta timp cât suntem conștienți de noi, de tot ce ne înconjoară, merită să ne bucurăm de tot ce avem.

Susțin campania Caiac Smile, campania care încearcă să accesibilizeze pârtiile pentru persoanele cu dizabilități, pentru că eu cred în șanse egale și în bucuria enormă care apare în sufletul unui utilizator de fotoliu rulant atunci când mediul în care se desfășoară este complet accesibil și persoana poate lua parte la orice fel de activitate.

Hai și tu în această campanie, donând oricât de puțin, și ajută-ne să oferim cât mai multe șanse la bucurie! ❤️

 

CUM POȚI AJUTA?

2705.png DONEAZĂ prin PayPal 27a1.png https://caiacsmile.ro/donatii/
2705.png DONEAZĂ direct în contul Asociației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:
Benficiar: Asociația Club Sportiv Caiac Smile

2747.pngCont LEI: RO77BTRLRONCRT0439025703
2747.pngCont EURO: RO81BTRLEURCRT0439025701

Banca Transilvania.
Detalii campanie: Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Să accesibilizăm sporturile în România pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii din centrele de plasament și mediile defavorizate.

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ - SCHI - ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din ROMÂNIA, instruirea a cel puţin 1oo persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă. 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Andreea Lichi : Asociația Club Sportiv Caiac Smile
Susțin campania Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze.